Терацові підлоги у Львові: еволюція застосування, композиційний та стилістичний аналіз - Казанцева, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Проведено стилістичний та композиційний аналіз терацових підлог історичних львівських будівель, окреслено еволюцію їх використання та виявлено проблеми їх збереження.
Terrazzo floors in Lviv: evolution, compositional and stylistic analisis
Keywords: терацові підлоги історичних будівель Львова; стилістичний та композиційний аналіз; збереження; terrazzo floors of historic Lviv buildings; stylistic and compositional analysis; preservation