Технологічні можливості зниження амплітуди коливань технологічної системи шліфування - Шахбазов, Я. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Аналізуються закономірності зниження амплітуди коливань технологічної системи за рахунок обмеження зазору між шліфувальним кругом та шпинделем шліфувального верстата. The regularities of the reduction of the amplitude of the fluctuations technological systems are analysed to account of the restriction of the clearance between polishing around and spindle tool.