Еколого-гідрохімічна оцінка поверхневих водних об’єктів Львівської області - Мацієвська, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведені результати аналізу екологічного стану та гідрохімічна оцінка поверхневих водних об’єктів Львівської області. Виявлено, що основні обсяги забруднювальних речовин надходять у поверхневі об’єкти з недостатньо очищеними та неочищеними стічними водами. In the article the presented results of analysis of the ecological state and hydrochemistry estimation of water surface object of the Lviv area. It is discovered that the basic volumes of contamination enter surface object with the not enough purified and unrefined sewages.
Keywords: поверхневі водні об’єкти; екологічний стан; гідрохімічна оцінка; water surface object; ecological state; hydrochemistry estimation