Визначення міцності бетону та глибини тріщиноутворень у залізобетонному фундаменті під стели пам’ятника С. Бандері у м. Львові - Гладишев, Г. М.; Гладишев, Д. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Виконане інструментальне обстеження бетону фундаменту під стели пам’ятного комплексу неруйнівними методами після двох років від часу його улаштування. Визначені міцність бетону та глибини тріщиноутворень у бетоні фундаменту. An instrumental inspection of concrete of foundation is executed under a memorable complex by not destructive methods after 2-th annual period after his arranging. Certain durability of concrete and depth of formation of cracks in the concrete of foundation.
Keywords: фундамент; міцність; обстеження; неруйнівні методи; foundation; durability; inspection; destructive methods