Визначні монастирі Бойківщини - Чень, Л. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розкрито архітектурно-планувальні особливості визначальих монументальних василіанських монастирів Бойківщини. Проаналізовано планувально-просторовий розвиток впродовж століття. It is exposed architectonically plan features of prominent monumental vasilianskikh monasteries of Boykivschini. An analysis is conducted plan-spatial to development during ages.