Універсальна електронна геодезична марка - Колос, А.-Ю. С.; Котик, З. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Представлено універсальну електронну геодезичну марку, яка призначена для фіксації створів, визначення кутових зміщень і децентрувань, фіксування прямовисної і горизонтальної ліній в інженерно-геодезичних роботах з використанням лазерних приладів. Universal electronic geodesic marca intended for fixing of stvoriv, determination of angular displacements and where centring? Fixing of line of temple and horizontal line in engineering–geodesic works with the use of laser devices.