Динамічні властивості бетонних шляхових покрить на укріплених цементом основах - Думич, І. Ю.; Сало, В. Ю.; Балаян, Н. О. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Наведено результати випробувань моделей бетонних покриттів на укріплених цементом основах за різної товщини нежорсткого прошарку між плитами покриття та основи. Встановлена можливість дробового резонансу за певної товщини цього прошарку. The article shows the results of testing concrete coverage models on bases strengthened with cement with different thickness of a non-rigid layer between a cover plate and a plate of a base. It is determined that there is a possibility of a fractional resonance at a certain thickness of this layer.
Keywords: цементобетонне покриття; динамічні прогини; амплітуди коливань; частоти коливань; cement coating; dynamic deflection; amplitude; frequency fluctuations