Комп’ютерна мобільна мережа міста Львова - Березко, Л. О.; Клачко, І. Ю.; Berezko, L.; Klachko, I. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто задачу вибору безкабельної технології, на основі якої може бути розроблена мобільна комп’ютерна мережа на території міста Львова із урахуванням територій зі щільною забудовою та таких, для яких створити кабельну мережу проблематично. Розглянуто переваги технологій безкабельного зв’язку та запропоновано технологію для розв’язання поставленої задачі.

The problem of the choice of non-cable technology on the basis of which a network for data transmission on the territory of the city of Lviv, including dense buildings and those for which the cable network is not relevant, is considered. Several basic technologies of wireless communication are considered and technology is proposed for solving this problem.
Computer mobile network of the city of Lviv
Keywords: комп’ютерна мережа; технологія WiMAX; computer network; WiMAX technology; 004.733