Изучение магнитной восприимчивости отложений дашавской свиты в северо-западной части Предкарпатского прогиба - Кудэравец, Р. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Приведены результаты исследования магнитной восприимчивости глинисто-песчаных отложений дашавской свиты нижнесарматского подяруса в северо-западной части Предкарпатского прогиба. Показана вертикальная и латеральная неоднородности отложений по характеру их магнитной восприимчивости. Наведені результаты дослідження магнітної сприйнятливості глинисто-піщаних відкладів дашавської світи нижньосарматського під’яруса в північно-західній частині Передкарпатського прогину. Показано вертикальну та латеральну неоднорідність відкладів за характером їх магнітної сприйнятливості. The results of the magnetic susceptibility study of Dashava claystones and sandstones of Lower Sarmatian in NW part of Carpathian Foredeep are adduced. The vertical and lateral sediments heterogeneity of their magnetic susceptibility are shown.
Вивчення магнітної сприйнятливості відкладів дашавської світи у північно-західній частині Передкарпатського прогину
Study of magnetic susceptibility of Dashava formation sediments in NW part of Carpathian foredeep
Keywords: магнитная восприимчивость; осадочные породы; магнітна сприйнятливість; осадові породи; magnetic susceptibility; sediments