Mobile application interface for device management in the smart household system - Пасічник, Сергій; Мага, Анастасія; Кут, Василь Іванович; Петрушина, Беата; Pasichnyk, Sergiy; Maha, Anastasiia; Kut, Vasyl; Petrushyna, Beata (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
У статті проаналізовано особливості розроблення комплексної інформаційної системи “Розумне домогосподарство”, зорієнтованої на автоматизацію та покращення реалізації найрізноманітніших функцій у багатопрофільному сучасному домашньому господарстві, зокрема таких як: догляд за домашніми та свійськими тваринами, садом, прибудинковою територією тощо. Використання ефективного мобільного інтерфейсу в таких системах дасть власникам домогосподарств змогу контролювати та дистанційно керувати багатьма корисними функціями, за допомогою мобільного телефону чи планшета. Інформаційна система “Розумне домогосподарство” може зокрема допомогти у вирішенні завдань із догляду за прибудинковою територією та садом, автоматичного поливу саду та газону. Система може бути налаштована на певні моменти часу, відповідно до погодних умов (температури, вологості), що дасть змогу економно використовувати воду та забезпечити оптимальні умови росту рослин.

The article analyzes the features of the development of a complex information system called Smart Household, aimed at automating and improving the implementation of a wide variety of functions in a multi-disciplinary modern household, in particular, such as care for domestic animals, a garden, home territory, etc. The use of an effective mobile interface in this kind of system will allow household owners to monitor and control remotely a lot of useful functions using a mobile phone or a tablet. The Smart Household information system could help with the tasks of taking care of the home territory and a garden, automatic watering of the garden and lawn. The system can be configured for certain time moments according to weather conditions (temperature, humidity), which will allow economical use of water and provide optimal conditions for plant growth.
Інтерфейс мобільного застосунку для управління пристроями в системі “Розумне домогосподарство”
Keywords: розумне домогосподарство; розумний дім; мобільний застосунок; інформаційна система; веброзробка; інтерфейс; smart household; smart home; mobile application; information system; web development; interface; 004; 531.7.08