Аналіз процесу сепарації в циклоні з проміжним відведенням осадженого пилу - Дубинін, А. І.; Майструк, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Проведено аналіз процесу сепарації в циклоні з проміжним відведенням осадженого пилу. Analyze of processes of separation of the cyclone with the intermediate diversion of the dust was carried out.
Keywords: 628.511