Представники роду juglans як джерело одержання біологічно активних речовин - Литвин, Б. Я.; Стадницька, Н. Є.; Конечна, Р. Т.; Крвавич, А. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано дані стосовно застосування в народній і традиційній медицині горіха волоського та горіха чорного. Зібрано відомості стосовно діючих речовин, що містяться в різних частинах цих представників роду Juglans. Наведено результати з вилучення суми біологічно активних речовин, що містяться в різних частинах цих рослин. The article analyzes the information on use of the Walnut and Black Walnut in traditional medicine. The information concerning the active ingredients contained in various parts of the representatives of the genus Juglans was collected. The results of the extraction of the amount of biologically active substances contained in various parts of these plants are shown.
Keywords: горіх волоський; горіх чорний; біологічно активні речовини; юглон; walnut; black walnut; biologically active substances; juhlon