Досвід упровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у видавництві Львівської політехніки - Голощук, Р. О.; Паров’як, І. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
In this paper the experience of information and communications technology implementation in Publishing House of Lviv Polytechnic National University is worked out.Розглянуто досвід упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у Видавництві Львівської політехніки.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; видавнича діяльність; електронний архів; information and communications technology; publishing activities; electronic archive