Методичний підхід до комплексної оцінки стратегії фінансового розвитку підприємства - Хвостенко, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано комплексний підхід до оцінювання стратегії фінансового розвитку підприємства. Сутність цього підходу полягає в тому, що оцінювати стратегію запропоновано за всіма етапами її реалізації. Наведено класифікацію параметрів оцінки стратегії фінансового розвитку. Методику оцінки якості сформованої стратегії апробовано на вітчизняних підприємствах. In the article the complex going is offered near the estimation of strategy of financial development of enterprise. Essence of this approach consists in that it is suggested to conduct the estimation of strategy after all stages its realization. Classification of parameters of estimation of strategy of financial development is resulted in the article. The method of estimation of quality of the formed strategy is approved on domestic enterprises.
Keywords: стратегія фінансового розвитку (СФРП); оцінка якості; оцінка стратегії; якість; ефективність; результативність; strategy of financial development; estimation of quality; estimation of strategy; quality; efficiency; effectiveness