Лазерно-локаційний метод кадастрового зонування електричних мереж - Ткачик, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано методи знімання електричних мереж. Наведено залежність між точністю визначення меж охоронних та санітарно-захисних зон і магнітної індукції вздовж ліній електропередачі. Встановлено можливість використання лазерно-локаційного методу знімання для проектування зон обмеженого використання. Проанализированы методи сьемки электрических сетей. Представлена зависимость между точностью определения границ охранных и санитарно-защитных зон и магнитной индукции вдоль линий электропередачи. Установлено возможность использования лазерно-локационного метода съемки при проектировании зон ограниченного использования. The article analyzes the existing methods of withdrawing the electrical networks. The dependence between the accuracy of determining the boundaries of security and sanitary protective buffer zones and the accuracy of determining the magnetic induction along the power lines. Emphasized the possibility of using laserradar method in the modeling zones of limited use.
Лазерно-локационный метод кадастрового зонирования электрических сетей
Laser-radar method of cadastral zoning of power networks
Keywords: лінії електропередачі; магнітна індукція; геодезичне забезпечення; лазерне сканування; точність планового знімання