Інформаційна безпека системи управління підприємством - Георгіаді, Н. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Уточнено сутності понять “інформаційна безпека” та “конфіденційна інформація”; виділено групи конфіденційної інформації на підприємстві; встановлено способи захисту конфіденційної інформації підприємства від її розголошення, витікання та несанкціонованого доступу до неї, визначено сутність системи захисту конфіденційної інформації підприємства та уточнено її складові.

The essences of concepts “informative safety” and “confidential information” are specified; the groups of confidential information on an enterprise are selected; the methods of defense of confidential information of enterprise are set from its disclosure, effluence and unauthorized division to her; the essence of the System of defense of confidential information of enterprise is certain and its constituents are specified in the article.
Keywords: 338.4