Терміни-словосполуки в соціолінгвістичній термінології - Верста, Ірина (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
У статті розглянуто один із аспектів структурно-словотвірної характеристики соціолінгвістичних термінів. Визначено найпродуктивніші моделі творення термінів- словосполук, а також найпоширеніші серед них структурні типи.

One of the aspects of structural and derivational characteristics of sociolinguistic terminology is considered in the article. The most productive models of collocational terms derivation and their structural types are defined.
Keywords: 11.161.2’373.46