Реалізація концепції відносин у межах внутрішнього середовища підприємства - Криворучко, Я. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто основні заходи та особливості концепції відносин у межах внутрішнього середовища підприємства на основі досліджень українських та зарубіжних авторів та обґрунтовано його важливість за сучасних умов; виділено основні завдання, які стоять перед внутрішнім маркетингом, його головні напрями, функції підрозділів підприємства з ринковою орієнтацією. Проаналізовано внутрішній маркетинг пивоварні та запропоновано основні напрями його удосконалення. Main measures and features of concept of relationship marketing on the basis of researches of Ukrainian and foreign authors are defined; its actuality in modern conditions is considered; main tasks of internal marketing and functions of units of a company with a market orientation are defined. Internal marketing of brewery is analyzed and main trends of its improving are proposed.