Модель функціонування інформаційних технологій і систем - Овсяк, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описана розроблена модель опису розширеною алгеброю алгоритмів функціонування інформаційної технології з інтерфейсом користувача.
Keywords: інформаційна технологія; алгебра алгоритмів; модель; інтерфейс користувача; унітерм-змінна; функцій ний унітерм