Тематична картографія у 2007–2011 роках - Сосса, Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено розвиток тематичного картографування в Україні упродовж 2007–2011 рр. Визначною подією у розвитку української картографії стало видання у 2007 р. фундаментального Національного атласу України. Відображено здобутки державного тематичного та спеціального картографування, подано загальний огляд виданих картографічних творів для широких верств населення. Описано развитие тематического картографирования в Украине на протяжении 2007–2011 гг. Знаменательным событием в развитии украинской картографии стало издание в 2007 г. фундаментального Национального атласа Украины. Отображены достижения государственного тематического и специального картографирования, выполнен общий обзор изданных картографических произведений для широких слоев населения. The progress of thematic cartography in Ukraine during the period 2007–2011 has been considered. The publication of the fundamental National Atlas of Ukraine in 2007 became an outstanding event for Ukrainian cartography. The achievements of state thematic and special mapping have been reviewed in this article. General overview of published cartographic works for general public use is given.
Тематическая картография в 2007–2011 годах
Thematic Cartography: 2007–2011
Keywords: тематична картографія; атлас; карта; атлас світу; атлас України