Семантичне творення термінів на означення документі - Комова, Марія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
У статті на матеріалі словників проаналізовано один з напрямків змін у лексико- семантичній системі української документознавчої термінології - процес термінологізації лексичних одиниць.

In the article on tbe matériel of dictionaries one of tbe trends of changes in lexical- semantic System of the Ukrainian documentation terminology - the process of the terminologyzation of lexical units is analysed.
Keywords: 800