Застосування z-перетворення для моделювання електроприводів - Мороз, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуті способи розв’язування звичайних диференціальних рівнянь, які описують моделі електроприводів, за допомогою рекурентних формул, що отримані із застосуванням Z-перетворення. The approach for the solving of the ordinary differential equations that modeling the electric drives based on Z-transformer is described.