Проблеми укладання словників-мінімумів нових терміносистем - Шуневич, Богдан (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
В статті порівнюються етапи укладання словників-мінімумів нових терміносистем (дистанційне навчання та робототехніка) за тематичним та частотним принципом, а також описано можливі сфери використання словників.

The process of compiling the short dictionaries using thematic and frequency principles for the new terminological systems (distance education and robotics) is compared in the article. There are also described the possible spheres of the dictionaries usage.