Вплив дії вентилятора на термічні показники вентеляційної системи - Жуковський, С. С.; Четербок, А.; Довбуш, О. М.; Возняк, О. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Наведено графічні та емпіричні залежності експериментальних досліджень збіль- шення температури притікального повітря від тиску вентилятора. In the article the results of graphic and empiric dependences of experimental researches of increase of temperature of air on pressure are presented.