Аналіз проблеми створення спеціального програмного забезпечення для протидії пропаганді в соціальних мережах - Вус, Володимир; Пелещишин, Андрій (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In this article the problem of creating special software to counter propaganda on social networks is analyzed.
Keywords: інформаційна безпека; соціальні мережі; інформація; пропаганда; спільноти