Організація контролю сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) - Паранчук, С. В.; Червінська, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуті основні види контролю сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) та їх економічна суть. It is Considered main types of checking the payment of taxes and collections (obligatory payments) and their economic essence.