Математична модель тороїдального шихтованого трансформатора - Чабан, В.; Пелешко, Д.; Балич, Б.; Огородник, А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Пропонується математична модель тороїдального трансформатора, побудована на поєднанні рівнянь вектор-потенціалу і рівнянь маґнетної індукції.

There is proposed a mathematical model of toroidal laminated transfomer based on interconnection of vector potential and magnet induction equations.
Keywords: 5377.8; 621.3.01