Моделювання інноваційно-освітнього середовища в контексті парадигми формування механізму підвищення якості національної освіти - Гаращук, Олена; Куценко, Віра (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розкривається сутність та значення інноваційно-освітнього середовища у забезпеченні високої якості освіти; обґрунтовуються шляхи його досягнення. Особлива увага приділена впровадженню інформаційно-інноваційних технологій в навчальний процес вищих навчальних-закладів, а також підвищенню ефективності використання інноваційного обладнання вишів. The essence and importance of innovation and learning experience in providing high quality education; justified the ways to achieve it. Particular attention is paid to the implementation of information and innovative technologies in the educational process of higher education institutions, as well as more effective use of innovative equipment universities.
Keywords: інноваційно-освітнє середовище; якість; комп’ютерне обладнання; ефективність; innovation and learning environment; quality; computer equipment efficiency