Особливості картографування лісогосподарського комплексу - Прядка, К.; Ванчура, Р.; Pryadka, K.; Vanchura, R.; Прядка, К.; Ванчура, Р. (My University, 2017)
Розглянуто проблему здійснення геодезичного зні- мання для потреб картографування лісів з вико- ристанням супутникових технологій у несприятливих умовах листяного лісу, проведено польове дослідження впливу середовища на якість отриманих даних, дослід- жено технічний спосіб покращення якості приймання сигналу в режимі реального часу.

Consider the problem of implementation surveying for the purposes of removal mapping using satellite technology in disadvantaged deciduous forest, provides field study conducted environmental impact on the quality of the data, studied technical means of improving the quality of signal in real time.

Рассмотрена проблема осуществления геодези- ческой съемки для задач картографирования лесов с использованием спутниковых технологий в не- благоприятных условиях лиственного леса, проведено полевое исследование влияния среды на качество полученных данных, исследован техни- ческий способ улучшения качества приема сигнала в режиме реального времени.
Features the complex mapping of forestry
Особенности картографирования лесохозяйственного комплекса
Keywords: ГНСС; лісовпорядкування; карто- графування; виділи; лісове господарство; 528.921