Українські військовополонені в таборах Німеччини: фінансово-господарська і культурно-освітня діяльність (1914–1918 рр.) - Саєвич, Й. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Проаналізовано фінансово-господарську і культурно-освітню діяльність, побут військовополонених українців у таборах Німеччини під час Першої світової війни. The article deals with the financial-ekonomic activities and everyday life of the Ukrainian war prisoners in Germany camps during the First World War.