Методологічні аспекти оцінювання конкурентоздатності підприємств - Дейнега, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Ідентифіковано подібність і відмінність в ознаках понять «конкурентоздатність» і «конкурентоспроможність». Конкретизовано взаємозв’язок конкурентоздатностей товару та підприємства. Визначено фактори впливу на конкурентоздатність підприємства та вдосконалено методичні підходи до його оцінювання. Наведено результати ранжування впливу маркетингових факторів для підприємств Рівненської області. Similarity and difference in the signs of concepts «competitiveness» and «competitiveness» is identified. Intercommunication of konkurentozdatnostey commodity and enterprise is specified. Certainly factors of influence on the competitiveness of enterprise and the methodical going is improved near his evaluation. The results of the ranzhuvannya influencing of marketings factors are resulted for the enterprises of the Rivne area.