Моделювання профілю швидкостей у мережах водопроводів з перервною подачею води - Валько, Т. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розроблена дискретна модель системи, яка дозволяє числово побудувати профілі швидкостей водяних та повітряних стовпів у мережах водопроводів з перервною подачею води. The system discrete model which allows to numerically build the profiles of water and air column speeds in water-supply with noncontinuous water feed is elaborated.