Методи визначення теплофізичних характеристик тонкоплівкових термоелементів - Скоропад, П. І.; Луцик, Я. Т.; Паракуда, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Запропоновано та проаналізовано методи визначення динамічних і теплофізичних властивостей тонкоплівкових термоелементів. It was offered and analyzed the methods of determination of dynamical and warmly physical properties of thin thermocouples.
Keywords: методи; тонкоплівкові термоелементи; methods; thermocouples