Ринок лізингових послуг в Україні: стан і перспективи розвитку - Загородній, А. Г.; Селюченко, Н. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
У статті проаналізовано розвиток лізингу в Україні, виділено фактори, які гальмують поширення лізингових операцій та окреслено перспективи ринку лізингових послуг. The article contains the analysis of leasing development in Ukraine. The authors pick out the factors, that hinder this process and indicate the prospects of leasing.
Keywords: лізинг в Україні; фактори, які гальмують