Аналітичне забезпечення оцінки ефективності функціонування кафедр вищого навчального закладу - Куцинська, М. В.; Король, Г. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розроблено аналітичне забезпечення оцінки ефективності функціонування кафедр вищого навчального закладу з метою підвищення ефективності діяльності закладу освіти загалом шляхом покращання економічності та результативності діяльності його кафедр. Analytical maintenance of an estimation of efficiency of functioning of chairs of a higher educational institution for the purpose of increase of efficiency of activity of a higher educational institution by improvement of profitability and productivity of activity of its chairs is developed.