Івасів, В. В.Сидоров, Ю. І.Новіков, В. П.Влязло, Р. Й.2017-05-052017-05-052001Розрахункова модель повномасштабного виробництва харчового білкового ізоляту з хлібопекарських дріжджів / В. В. Івасів, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 134–137. – Бібліографія: 10 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/37865Розрахована модель виробництва білкового ізоляту з хлібопекарських дріжджів потужністю 1 000 тонн за рік. Показано, що собівартість 1 кг сухого кінцевого продукту становить приблизно 8,5 грн., що в декілька разів менше від будь-якого білок- вмісного продукту, одержаного агропромисловими методами; рентабельність виробництва при цьому становить 25 %, а термін окупності - 2,4 роки. Зроблений висновок про доцільність реалізації проекту. Is designed a model of production pure fiber from yeast for manufacturing bread power of 1 000 tons per one year. Is shown, that the cost price of 1 kg of dry final product makes about 8,5 grn, that in some times it is less than anyone containing fiber agroindustrial methods; the profitability of production for want of it makes 25 %, and payback time - 2,4 years. The conclusion about expediency of realization of the project is made.uaРозрахункова модель повномасштабного виробництва харчового білкового ізоляту з хлібопекарських дріжджівArticle