Особливості використання пористих заповнювачів під час виробництва штукатурних сумішей - Хіта, О. С.; Соболь, Х. С.; Якимечко, Я. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено вплив пористих заповнювачів на будівельно-технічні властивості штукатурних будівельних сумішей. Розроблено склади сумішей для виготовлення теплоізоляційних покриттів, досліджено їхні експлуатаційні властивості. The influence of porous fillings on building-technical properties of plaster building mixtures was investigated in this research. The composition of mixtures were developed for producing heat insulating covering and their features were investigated.
Keywords: спучений вермикуліт; спучений перліт; спучене скло; тепло- ізоляційне покриття; exfoliated vermiculite; exfoliated perlite; exfoliated glass; heat insulation