Система автоматизації обліку на швейному виробництві - Демида, Б.; Горон, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто методи та технічні засоби візуального представлення роботи швейного підприємства. Автоматизація контролю та стану виконання замовлення, облік та статистика виконаної роботи, врахування браку, друк бланків та звітів здійснюється на основі ідентифікації роботи працівників за допомогою штрихового кодування виробничих операцій.
The main advantages of the system are speeding-up of manufacture process in few more times and checkup of the order execution state automation, accounting of performed work, statistical information of performed work, printing forms and reports. System also has a possibility of taking into account possible spoilages.