Внутрішні чинники підвищення інноваційності промислових підприємств в Україні - Семенів, О. М.; Процак, К. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядаються тенденції інноваційної активності підприємств України в умовах ринкової трансформації економіки, запропоновано концептуальні підходи до підвищення інноваційності підприємств на основі використання насамперед власних можливостей і внутрішніх резервів, удосконалення моделі державного регулювання інноваційного процесу. In the article the tendencies of innovative activity of enterprises of Ukraine are examined in the conditions of market transformation of economy, the conceptual going is offered near the increase of innovative enterprises on the basis of the use above all things of own possibilities and internal backlogs, improvement of model of government control of innovative process.
Keywords: інноваційність підприємств; інноваційний процес; моделі інноваційного розвитку; innovative enterprises; innovative process; models of innovative development