Combined numerical matrix balance types - Khanas, Yu.; Golovatyy, A.; Kaganovych, K. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Запропоновано новий метод збалансування матриць, оснований на комбінації кількох розроблених раніше методів. Кілька варіацій застосування методу продемонстровано у статті.

The article proposes a new method for balancing matrices, which is based on a combination of several previously developed methods. This method will have several variations of application, which will be demonstrated in the article.
Комбіновані типи збалансування числових матриць
Keywords: доцентрове збалансування; відцентрове збалансування; збалансування зіркою; одиничне збалансування; centripetal balancing; centrifugal balancing; balancing with the star; individual balancing; 004.032.26