Психосоціальні проблеми університетської освіти - Кизименко, Леонід Дмитрович (Бадікова Н. О., 2015)
Кризові явища та їх детермінанти у світі, в Україні та освіті. Освітянські проблеми, шляхи їх вирішення. Психолого-педагогічні та організаційні доробки "Львівської політехніки" для покращання якості фахівців.