Консолідований інформаційний ресурс оцінювання поширеності відомостей про матеріали наукових конференцій університету - Тимофеєва, Юлія; Тарасов, Дмитро (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
The method of proceedings prevalence estimation is presented in this paper. The authors describe peculiarities of the database that is an example of consolidated information resource and is effective and valuable for proceedings criteria and points accumulation.
Keywords: консолідований ресурс; матеріали наукових конференцій; бази даних; оцінка матеріалів конференцій; конференції Львівської політехніки