Особливості проектування вбудованих систем - Лобур, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Запропоновано алгоритм проектування вбудованих систем, який враховує специфіку і особливості цих пристроїв. Проведено класифікацію ВС, що дозволяє розділити вбудовані системи за їх принципом дії. Design algorithm for build-in systems development is proposed. Classification of build-in systems, which allow to devide build-in systems by princple of action, is made.