Просторово-часове перетворення паралельних алгоритмів сортування - Грига, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто особливості побудови багатотактових алгоритмічних операційних пристроїв сортування чисел на основі просторово-часових графів. Оцінено затрати обладнання та часові характеристики отриманих структур та сфери їх доцільного застосування. They consider of construction multitact algorithmic operating devices sorting of numbers based time-space graphs. Made estimate costs of equipment and time parameters of the structures obtained and possible scopes of their application were also estimated.
Keywords: просторово-часове перетворення; алгоритм; сортування; time-space graphs; algorithm; sorting