Облік надходження до бюджету податків і зборів (обов’язкових платежів) - Червінська, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядається суть та важливість оперативного обліку платежів, який забезпечує повне та своєчасне надходження коштів до державного бюджету. The essence that significance of the operating account of payments is considered which ensures full and duly receipt of money resources in a public finance.
Keywords: 336.2