Інноваційні інформаційні технології у навчанні математичних дисциплін - Триус, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі розглядаються питання, пов’язані з використанням інноваційних інформаційних технологій у навчанні математичних дисциплін, зокрема вільно поширюваних web-орієнтованих систем комп’ютерної математики і технологій мобільного мавчання математики.Considered issues related to the use of innovative information technology in learning mathematics, particularly open source web-oriented systems of computer mathematics and mobile technology learning mathematics.
Keywords: математичні дисципліни; web-орієнтовані системи комп’ютерної математики; мобільні математичні середовища; mathematical discipline; web-oriented system computer mathematics; mobile ICT; mobile math environment