Формування інноваційної культури як основи для розвитку інтелектуального потенціалу підприємства - Патора, Р.; Цимбаліста, Н. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Визначено роль і значення інноваційної культури для успішної реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства. Описано особливості і принципи формування ефективної інноваційної культури. Уточнено та розмежовано зміст понять „інтелектуальний капітал” та „інтелектуальний потенціал”. Role and value of innovative culture for successful realization of strategy of innovative development of enterprise is determined. Features and principles of forming of effective innovative culture are described. Maintenance of concepts „intellectual capital” and „intellectual potential” is specified and delimited.
Keywords: інноваційна культура; інтелектуальний капітал; інтелектуальний потенціал; стимулювання інноваційної; активності персоналу; innovative culture; intellectual capital; intellectual potential; activation of innovative activity of personnel