Формування системи вимог до електронних освітніх ресурсів вищого навчального закладу з метою їх сертифікації - Федасюк, Дмитро; Гоц, Наталія; Микийчук, Микола; Fedasyuk, Dmytro; Hots, Nataliya; Mykyychuk, Mykola (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Обґрунтовано доцільність сертифікації електронних навчальних ресурсів вищого навчального закладу. Автори сформували порядок та схему внутрішньої сертифікації електронних навчальних видань (ЕНВ), розробили систему критеріїв для комплексної експертизи електронних освітніх ресурсів (критерії структурного, наукового та методичного оцінювання), запропонували методику оцінювання рівня якості електронного освітнього ресурсу.

Feasibility of certification of electronic educational editions justified. The order and scheme of сertification e-learning books formed. The сriterias or the comprehensive examination of electronic educational editions are developed (structural, functional, methodical and scientific criterias). Method of quality evaluation of e-learning books formed.
The requirements system of electronic educational resources’s quality for their certification
Keywords: електронний освітній ресурс; сертифікація; electronic educational resources; certification; 006.83