Правосвідомість особи як критерій визначення її правового менталітету - Коваль, І. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті розглянуто поняття менталітету, правового менталітету та правосвідомості. Наголошено на співвідношенні правосвідомості та правового менталітету. Рассматривается понятие менталитета, правового менталитета и правосознания. Акцентируется внимание на соотношении правосознания и правового менталитета. The article discusses the concept of mentality, the mentality of law and justice. Emphasized the relation of justice and legal mentality.
Правосознание лица как критерий определения его правового менталитета
Legal awareness person – as a criterion for determining its legal mentality
Keywords: свідомість; правосвідомість; менталітет; ментальність; правовий менталітет; сознание; правосознание; менталитет; ментальность; правовой менталитет; consciousness; legal consciousness; mentality; mentality; legal mentality