Торговельний баланс і зайнятість: проблеми країн євразії - Гоголь, Г. П.; Гуменюк, Ю. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблему міри залежності стану платіжного балансу від рівня зайнятості в країні. Ця оцінка рівня зайнятості в країнах Євразії, технологічного стану реального сектора економіки та торговельного балансу. Проаналізовано значення і місце України в Євразійському інтеграційному утворенні, сформульовані перспективи внутріматерикової трудоміграції. Examined problem of measure of dependence of the state of balance of payments from the level of employment in a country. The estimation of level of employment is given in the countries of Euroasia, technological state of the real sector of economy and balance of trade. A role is analysed and place Ukraine in Euroasia integration education, the prospects of inter region are formulated labour migration.